Rendon - Onderhoudsgroep

Skip to navigation

Betonreparatie / R-Brace

Betonreparatie
Betonreparatie draait bij Rendon om veilig behoud van de bebouwde omgeving. We weten alles van beton. Het is een specialistisch vak. Onze vaklieden ontwikkelen zich door scholing en 1-op-1 leren. Nederland is wereldwijd koploper als het gaat om betonreparatie en betonrenovatie. En in Nederland behoort Rendon tot de top in dit vakgebied.

Betonreparatie door Rendon
We werken effectiever, denken verder over de beste oplossing voor betonreparatie, mede dankzij hoogopgeleide specialisten en een intern onderzoeksbureau met laboratorium waar nieuwe technieken tot bloei komen. Mooi voorbeeld is de R-Brace techniek. Zo kunnen we onze klanten een uitzonderlijk hoog rendement garanderen op betonreparatie en betonrenovatie.

Methoden van betonreparatie
Aan de hand van de eisen voor betonreparatie en de betonconstructie, maakt Rendon een betonreparatieplan. Hierin staat de beste oplossing: alleen beton repareren of beton repareren en beton beschermen? Het uitvoeren van een tijdelijke betonreparatie of kiezen voor een definitieve betonreparatie?

Ook de methode van betonreparatie staat in het plan.

Betonreparatie door Rendon: vooruitstrevend en innovatief
Rendon is actief lid van de Vereniging van gecertificeerde Betonreparatiebedrijven (VBR). We voeren alle betonreparaties uit volgens de bestaande regelgeving en laten de kwaliteit van ons proces regelmatig toetsen door een onafhankelijke certificatie-instelling.

Contact over Rendon betonreparatie
Wilt u weten wat de beste keuze is als het gaat om betonreparatie van uw galerijvloer, flatgebouw, wooncomplex, parkeergarage? Neem contact op met Rendon of bel direct met één van onze specialisten via telefoonnummer 0183 56 31 11.