Rendon - Onderhoudsgroep

Skip to navigation

Renovatieprojecten

Investeringen in bestaand vastgoed zijn vooral gericht op de lange termijn. Dat vraagt om een gedegen projectvoorbereiding, een strikte beheersing van het renovatieproces en oog voor de belangen van huurders en gebruikers. Op deze drie aspecten onderscheidt de Rendon Onderhoudsgroep zich van bouwbedrijven die zich veelal beter thuis voelen bij het ontwikkelen en uitvoeren van nieuwbouwprojecten.

Advies en service
Bij renovatieprojecten zijn vele disciplines betrokken. Vroegtijdige inzet van onze adviseurs kan leiden tot doelmatige oplossingen. Of het nu gaat om het opplussen van wooncomplexen, het uitvoeren van energiebesparende maatregelen of het realiseren van verbouwingen: onze adviseurs delen hun kennis en ervaring graag met u. Onze vaste opdrachtgevers - toonaangevende woningcorporaties, belangrijke beleggers en grote verenigingen van eigenaren - doen al vele jaren hun voordeel met deze expertise.

Kennis en ervaring in het uitvoeringsproces
Een team van werkvoorbereiders zorgt onder leiding van één van onze ervaren projectleiders voor een efficiënte overgang van voorbereiding naar de uitvoeringsfase. De projectleider is uw vaste aanspreekpunt. Deze dirigeert het project volgens een afgesproken en streng bewaakt tijdpad naar het afgesproken eindresultaat.

Alle disciplines in één hand
Een renovatie brengt voor bewoners en gebruikers altijd enige overlast mee. Een goede voorlichting, effectieve communicatie en aandacht voor specifieke omstandigheden maken veel goed. De Rendon Onderhoudsgroep heeft op dit gebied een uitstekende reputatie.
Daarnaast zijn vrijwel alle vaklieden bij ons in vaste dienst: van betonreparateurs, timmerlieden, metselaars, tegelzetters en stukadoors tot schilders en CV-monteurs. Door zo weinig mogelijk uit te besteden kan optimaal gepland worden en is de kwaliteit beter beheersbaar.

Creëren van meerwaarde
De kosten van renovatieprojecten worden vooral bepaald door keuzes die in het ontwerpstadium worden gemaakt. Vroegtijdige inschakeling van onze deskundigheid in het voortraject kan leiden tot een betere onderbouwing van uw keuzes en tot beperking van financiële risico's in het uitvoeringstraject. Wij denken graag met u mee over het rendement van investeringen in bijvoorbeeld energiebesparende maatregelen of het vergroten van het wooncomfort. Onze adviezen hebben al vele malen hun waarde bewezen.

Rendon renovatie
Mocht uw interesse zijn gewekt, aarzel dan niet om meer informatie aan te vragen via het contactformulier op deze site.