Rendon - Onderhoudsgroep

Skip to navigation

Service- en mutatieonderhoud

Voor u is het verhuren van uw vastgoed ‘core-business'. Uw klanten zijn het allerbelangrijkst en wanneer er technische klachten bestaan dienen deze snel en adequaat te worden opgelost. Ook wanneer u nieuwe huurders krijgt, dient de desbetreffende woning of de bedrijfsruimte snel te worden nagekeken en op peil te worden gebracht, om daarmee leegstand te voorkomen.
De Rendon Onderhoudsgroep is erop ingesteld om deze zorg zonodig geheel bij u weg te nemen. Wij beschikken over technisch geschoolde en ervaren servicemedewerkers die 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar staan.

Brede dienstverlening
• Bouwkundig: deuren, ramen, kozijnen, wanden, plafonds, keuken, badkamer, toilet, tegels, hang- en sluitwerk
• Loodgieterswerk: sanitair, kranen, goten
• Installatietechnisch: gasleidingen, rioleringen, waterleidingen
• Elektrotechnisch: stroomstoringen, schakelaars, intercom/huistelefoon, meterkasten
• Dakwerken: lekkage, stormschade, doorvoeren, bitumineus en kunststof
• Salvage: brand- en waterschade
• Afwerking: stukadoors- en schilderwerk

Service-onderhoud

Wij werken conform het KWH-huurlabel. We lossen klachten van uw bewoners snel en adequaat op. De vriendelijke en professionele medewerkers van onze front-office nemen de klachten aan zoals u dat wenst. Daarvoor zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar. Klachten worden vervolgens snel en vakkundig verholpen, als het moet binnen één uur. Onze uitvoerende medewerkers staan daarbij in voor de hoge kwaliteit van onze dienstverlening. Zij zijn bij ons in vaste dienst, spreken uw taal en hebben respect voor de omgeving van uw huurders. Wij werken zowel in regie als tegen vooraf afgesproken eenheidsprijzen. Ook een full-service overeenkomst is mogelijk.

Mutatie-onderhoud

De Rendon Onderhoudsgroep pakt mutatie-onderhoud zeer daadkrachtig aan. Want elke maand leegstand kost geld. Wij voeren in elk geval de gebruikelijke APK-keuring uit. Al naar gelang uw wensen kunnen wij daarnaast keukens of badkamers up-to-date maken, plattegrondwijzigingen doorvoeren en schilderwerk uitvoeren. Ondanks de strakke planning is er volop ruimte voor flexibiliteit. U kunt dus zonder risico van vertraging uw huurders keuzemogelijkheden bieden op het gebied van bijvoorbeeld kleuren en tegels.
En natuurlijk hebt u zelf ook de keuze: u kunt ons een lijst met werkzaamheden opgeven, maar ook het volledige onderhoudstraject aan ons overlaten.

Rendon service- en mutatieonderhoud

Mocht uw interesse zijn gewekt, aarzel dan niet om meer informatie aan te vragen via het contactformulier op deze site.