Rendon - Onderhoudsgroep

Skip to navigation

Balkonvergroting

Bezitters van appartementen met kleine, inpandige balkons hebben vaak de wens om over een groter balkon te beschikken. Naast een vergroting van het wooncomfort kunnen daarvoor ook praktische overwegingen bestaan zoals de mogelijkheid om moeilijk bereikbare ramen zelf te kunnen reinigen. De Rendon Onderhoudsgroep ontwikkelde hiervoor slimme oplossingen die niet alleen leiden tot meer ruimte, maar ook tot een hogere waarde van het desbetreffende pand. Alle benodigde expertise zoals het aanpassen van de draagconstructie is in eigen huis beschikbaar. Daarbij verzorgen wij ook alle procedures die nodig zijn voor het verkrijgen van een bouwvergunning en voeren wij tijdig overleg met de Welstandscommissie in uw gemeente.

Veel ruimte en comfort
Een groter balkon biedt meer leefruimte, brengt meer licht in de woning, geeft een beter uitzicht en maakt het zemen van ramen gemakkelijker: allemaal woonwensen van deze tijd. Bij de aanpassing van de balkons kunnen in één moeite door ook kleinere wensen worden vervuld, zoals het wegnemen van hoge drempels, het verbeteren van de privacy en het voorkomen van plasvorming. Onze experts hebben in de loop der jaren veel originele oplossingen ontwikkeld waarmee u tegen relatief lage kosten veel meerwaarde realiseert.

Analyse van de constructie
De aanpassing van balkons in een bestaand gebouw vergt altijd constructief ingrijpen. En het is maatwerk. Daarom begint alles met een zorgvuldige analyse. Het gebouw moet vooraf nauwkeurig worden ingemeten om te controleren of er bij de bouw onnauwkeurigheden in de maatvoering zijn opgetreden. Deze factor bepaalt of een gewenste oplossing mogelijk is of niet. Vervolgens berekenen onze constructeurs of de hogere belastingen kunnen worden afgedragen via de bestaande constructie of dat het gebouw moet worden versterkt of aangepast. Zo is het verlijmen van ankerstaven in binnenvloeren of dragende wanden een beproefde methode. Vanzelfsprekend worden bij de uitbreiding van de balkons meteen ook alle onderhoudsproblemen aangepakt.

Rendon balkonvergroting
Mocht uw interesse zijn gewekt, aarzel dan niet om meer informatie aan te vragen via het contactformulier op deze site.