Rendon - Onderhoudsgroep

Skip to navigation

Bouwkundig onderhoud

Uw vastgoed wordt iedere dag intensief gebruikt. Door slijtage, invloeden van weer en wind of soms ook door gewijzigde functionele eisen, ontstaat de noodzaak onderhoud te plegen en zo de waarde ervan te behouden of zelfs te vergroten. U kunt de zorg voor het uitvoeren van bouwkundig onderhoud of verbouwingen aan uw bezit met een gerust hart overlaten aan de Rendon Onderhoudsgroep.

Alle bouwkundige disciplines

Voor bouwkundige disciplines kunt u op onze vestigingen terecht. Wij kunnen elk klein- of grootschalig onderhoud aan uw woningen of bedrijfspanden voor u uitvoeren. Van het uitvoeren van houtrotreparaties en het geheel of gedeeltelijk vervangen van kozijnen, ramen en deuren of ander geveltimmerwerk. Ook het vervangen van hang- en sluitwerk (met of zonder het Politiekeurmerk Veilig Wonen) behoort tot het dagelijks werk. Verder wordt gewerkt aan het herstellen van beschadigd metselwerk, het (stofvrij) vervangen van voegwerk, het aanpassen van geveldetails, het leggen van nieuwe dakpannen en het onderhoud aan schoorstenen. Begane grondvloeren worden vanuit de kruipruimte geïsoleerd, gevels worden voorzien van thermische isolatie. Binnenwanden verplaatsen en systeemplafonds vernieuwen? Onze medewerkers hebben het al vele malen gedaan.

Werken in bewoonde omgeving

Onze vakmensen werken vrijwel altijd in situaties waar wordt gewoond of gewerkt. Zij weten dus als geen ander dat een goede communicatie met uw huurders of gebruikers van groot belang is. Zij spreken uw taal en hebben respect voor de omgeving. Zij doen hun werk snel en efficiënt en laten de werkplek na afloop weer netjes achter. Kortom: onze medewerkers zijn betrokken, klantvriendelijk en servicegericht. Een plezierig idee wanneer u uw huurders of gebruikers zonder rompslomp tevreden wilt stellen met effectief bouwkundig onderhoud.

Rendon bouwkundig onderhoud

Mocht uw interesse zijn gewekt, aarzel dan niet om meer informatie aan te vragen via het contactformulier op deze site.