Rendon - Onderhoudsgroep

Skip to navigation

Opplusvloeren

Senioren en bewoners met een mobiliteitsbeperking willen tegenwoordig zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Dat vereist natuurlijk wel een aanpassing van hun woningen. Het wegnemen van hoogteverschillen tussen de binnenvloer en de galerij- of balkonvloer is een veelgevraagde ingreep. De Rendon Onderhoudsgroep ontwikkelde hiervoor twee hoog¬waardige systemen, die in verschillende situaties specifieke voordelen bieden.

Rendon++ voor galerijen en balkons

Het Rendon++ ophoogsysteem wordt ter plaatse aangebracht om hoogteverschillen tussen de binnenvloer en de galerij- of balkonvloer op te vangen. Het systeem bestaat uit drie lagen: een lichtgewicht kunststof ophoogmateriaal, bestaande uit een luchtig doch sterk mengsel van gerecycled kunststof granulaat en een twee-componenten hars, een waterdicht polyurethaan membraan en een harde toplaag van drainerende siergrindkorrels.

Kwaliteit op de vloer

Vloersystemen die zijn opgebouwd uit hoogwaardige kunststoffen vereisen een deskundige verwerking. Wij zijn er trots op dat de belangrijkste leveranciers van deze materialen de Rendon Onderhoudsgroep hebben aangewezen als approved applicator. Zij zijn van mening dat hun producten het beste tot hun recht komen wanneer zij door onze ervaren applicateurs worden verwerkt. Het perfecte eindresultaat wordt verder geborgd door onze strenge interne kwaliteitscontrole.

Rendon opplusvloeren

Mocht uw interesse zijn gewekt, aarzel dan niet om meer informatie aan te vragen via het contactformulier op deze site.