Rendon - Onderhoudsgroep

Skip to navigation

Resultaatgericht schilderen

Achterstallig of gebrekkig schilderwerk kan de waarde van uw bezit sterk verminderen. De Rendon Onderhoudsgroep neemt niet alleen het schilderwerk van u over, maar ook de zorg voor de conditie van het bouwdeel. Dit is mogelijk doordat onze organisatie een krachtenbundeling is van verschillende onderhoudsspecialisten. 
We pakken de zaken geïntegreerd aan en doen dat niet voor de korte termijn. Met een goed doordachte benadering wordt uw vastgoed voor een langere periode in goede staat gehouden of zelfs in een betere staat gebracht. Vaak kan dat ook nog tegen lagere kosten dan wanneer u zou kiezen voor het traditioneel aanbesteden van onderhoud.

Onderhoudscenario's

Bij resultaatgericht schilderwerk voeren wij de werkzaamheden voor u uit op het juiste tijdstip tegen een vaste prijs. Een succesvolle aanpak vereist een goede analyse van uw doelstellingen op langere termijn. Is het vastgoed een belegging die rendement moet opleveren of in waarde moet stijgen? Of hebt u plannen om op termijn over te gaan tot vervangende nieuwbouw? Wij stemmen onze werkwijze graag optimaal af op uw toekomstplannen. Daarna leggen wij eventuele gebreken vast tijdens een functionele inspectie. Dit leidt tot een glashelder en kostenefficiënt scenario voor meerjarig schilderonderhoud. De uiteindelijke uitvoering is in handen van onze schilders: ervaren vakspecialisten die zich toeleggen op een fraai en duurzaam resultaat.

Gegarandeerde kwaliteit

Wij zijn actief lid van de WVB (Werkgeversvereniging Vastgoed Onderhoudsbedrijven) en beschikken over het VGO-keurmerk voor resultaatgericht vastgoedonderhoud. Daarbij voeren wij ons schilderwerk uit volgens de bestaande regelgeving. Wij laten de kwaliteit van onze dienstverlening regelmatig toetsen door onafhankelijke certificatie-instellingen.

Rendon resultaatgericht schilderen

Mocht uw interesse zijn gewekt, aarzel dan niet om meer informatie aan te vragen via het contactformulier op deze site.