Rendon - Onderhoudsgroep

Skip to navigation

Spuitfolie

Voor het waterdicht maken van daken, terrassen, parkeerdekken en bassins beschikt de Rendon Onderhoudsgroep over een zeer snelle en uiterst effectieve methode: met geavanceerde, computergestuurde apparatuur wordt een warm verspuitbare tweecomponenten polyurethaan aangebracht in een laagdikte van minimaal twee mm. Deze unieke spuitfolie leent zich uitstekend voor toepassing op horizontale en verticale oppervlakken. Het resultaat: langdurige waterdichtheid.

Een uniek product

De twee componenten worden in een geavanceerde machine voorverwarmd tot circa 50°C en pas in de speciaal ontwikkelde spuitmond gemengd. Dit proces verloopt volledig computergestuurd. Hierdoor is de samenstelling van elke druppel product identiek, wat een beslissend effect heeft op de kwaliteit. De warm gespoten folie hardt zeer snel uit. Het product is al na 30 seconden geheel kleefvrij en binnen enkele minuten beloopbaar. Dat is bijzonder praktisch wanneer grote horizontale vlakken bespoten moeten worden. Ook wisselvallige weersomstandigheden zijn geen probleem: de waterdichte laag kan immers in zeer korte tijd worden aangebracht. De snelle verwerkingstijd verkleint bovendien de kans op fouten en leidt daarmee tot een kwalitatief beter resultaat.

Uitstekende waterdichtheid

De sterk elastische eigenschappen van de minstens twee mm dikke polyurethaanlaag zorgen ervoor dat het waterdicht maken van scheurgevoelige of elastische ondergronden geen enkel probleem is. Door de geavanceerde spuittechniek en de snelle uitharding zijn moeilijk af te dichten details zoals doorvoeren van leidingen, randaansluitingen en opstanden goed te behandelen met een dichte laag coating die niet uitzakt.

Primers en coatings

De hoogwaardige spuitfolie kan op veel verschillende ondergronden worden aangebracht. Voor ieder type ondergrond is een geschikte primer en bijpassende afwerking beschikbaar. Zo zijn er UV-bestendige slijtlagen voor parkeerdaken en esthetische toplagen voor terrassen, balkons en galerijen. De specialisten van de Rendon Onderhoudsgroep adviseren u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

Rendon spuitfolie

Mocht uw interesse zijn gewekt, aarzel dan niet om meer informatie aan te vragen via het contactformulier op deze site.