Rendon - Onderhoudsgroep

Skip to navigation

Vloerafwerking parkeergarages

Welke vloer u ook wilt laten afwerken, u kunt ervoor terecht bij de Rendon Onderhoudsgroep. Wij bieden u een enorme deskundigheid op het horizontale vlak.

Vloercoatings voor balkons en galerijen

Met een extra afwerklaag geeft u betonvloeren een compleet nieuw uiterlijk terwijl ook de waterdichtheid en slijtvastheid sterk verbeteren. U hebt de keuze uit zeer veel verschillende materialen, kleurstellingen en stroefheden. Op goede en vlakke vloeren worden veelal dunne systemen op basis van harde en starre epoxyharsen toegepast. Op ruwe oppervlakken bieden gietvloeren op basis van epoxy of polyurethaan de perfecte oplossing. Wij adviseren u graag over de technische mogelijkheden.

Vloerafwerking parkeervloeren

Betonvloeren in parkeergarages hebben veel te lijden doordat auto's regenwater en dooizout naar binnen brengen. Hierdoor kan de wapening gaan roesten. De specialisten van de Rendon Onderhoudsgroep kunnen u precies adviseren over de oplossing: parkeervloeren die waterdicht en antislip zijn en daarbij bestand tegen continue mechanische belasting door in- en uitrijdende auto's. Daarbij kan de indeling van de garage sterk worden verbeterd door de toepassing van kleur om parkeervakken in te delen en looproutes te markeren.

Vloerafwerking industrievloeren

Afhankelijk van het bedrijfsproces moet een industrievloer vlak, antislip en vloeistofdicht zijn, goed bestand tegen temperatuurwisselingen en chemische stoffen en vaak ook nog stofvrij of antistatisch. De Rendon Onderhoudsgroep maakt deze hoogwaardige vloeren. Op basis van uw programma van eisen en ons maatwerkadvies kan uw ideale vloersysteem worden geselecteerd: cement- of kunstharsgebonden, op basis van epoxy-, acrylaathars of geluiddempende polyurethaan, naar wens met een slijtvaste- of antisliplaag.

Vloerafwerking decoratieve vloeren

Op kantoor, in de showroom of misschien bij u thuis: de vloer is de basis van de inrichting en moet functioneel en representatief zijn. Wij bieden u een enorm scala aan kunststof vloeren in talloze kleuren waarin desgewenst logo's, foto's of andere afbeeldingen kunnen worden aangebracht. Daarbij hebt u de keuze uit glad of spiegelend, mat of dof, natuurlijk of contrastrijk.
Onze siergrind- of drainvloeren worden zowel binnen als buiten zeer gewaardeerd. Met de korrellaag kunnen onregelmatigheden in de ondergrond mooi worden weggewerkt. Ook hier is spelen met kleur mogelijk.

Kwaliteit over de vloer

Hoogwaardige vloersystemen vereisen een deskundige verwerking. Wij zijn er trots op dat de belangrijkste leveranciers van deze materialen de Rendon Onderhoudsgroep hebben aangewezen als ‘approved applicator'. Zij zijn van mening dat hun producten het beste tot hun recht komen wanneer zij door onze ervaren applicateurs worden verwerkt. Het perfecte eindresultaat wordt verder geborgd door onze strenge interne controle.

Rendon vloerafwerking parkeergarages

Mocht uw interesse zijn gewekt, aarzel dan niet om meer informatie aan te vragen via het contactformulier op deze site.