Rendon - Onderhoudsgroep

Skip to navigation

nieuws

Geplaatst op 21-11-2017 in Laatste nieuws

Rendon Voorburg zoekt vakmannen

Draag jij je vak een warm hart toe, heb je gevoel voor wat de klanten van ons vragen, een vriendelijke en servicegerichte houding en wil je verder leren en jezelf ontwikkelen? Dan zoeken wij jou!

Vacature Vakman loodgieters timmermannen tegelzetters stukadoor Rendon

Onze vakman aan het woord
Stefan van der Ven, schilder bij Rendon: “Al veertien jaar schilder ik met liefde en plezier bij Rendon, een betrouwbare werkgever waar ik alle ruimte krijg om mezelf te ontwikkelen. Zo heb ik mijn Hoogwerkerscertificaat gehaald in combinatie met de cursus Veilig werken met de hoogwerker. Ben ik een expert in houtrotreparatie door de training Repair Care en komt de cursus Kitten elke dag goed van pas. Daarnaast heb ik via Rendon een LBO-opleiding gedaan en natuurlijk ook de verplichte VCA voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu. Dit jaar heb ik mijzelf opgegeven voor de BHV-opleiding zodat ik voor mijn collega’s klaar kan staan bij calamiteiten.”

Schilder rendon

Zie je een kansrijke toekomst bij ons bedrijf wel zitten? Stuur dan je CV en sollicitatiebrief naar Henriette Scharloo (henriette.scharloo@rendon.nl)

Geplaatst op 06-11-2017 in Laatste nieuws

Dag van de BHV'er

Vandaag is het de dag van de BHV’er.
We staan er niet altijd bij stil dat BHV’ers overal om ons heen zijn.
Daarom zetten wij onze BHV’ers vandaag in het zonnetje.
Rendon-helden: Bedankt dat jullie voor ons klaar staan tijdens calamiteiten.

BHV dag van de BHV'er 6 Nov 2017

Geplaatst op 16-10-2017 in Laatste nieuws

Herfstvakantie

Wij zijn gewoon open!

Rendon open in de herfstvakantie

Geplaatst op 04-10-2017 in Laatste nieuws

Prima parkeren in parkeergarage Duitslandlaan Zoetermeer

Parkeergarage Duitslandlaan ligt in het centrum van Zoetermeer, naast de bioscoop en het Stadstheater. Het noodtrappenhuis was aan groot onderhoud toe: onze schilders herstellen de delen die door houtrot zijn aangetast. Daarna beschermen ze het hout met een goede verf. Zo kan het trappenhuis weer jaren mee!

Rendon Onderhoudsgroep Parkeergarage Duitslandlaan Zoetermeer

Geplaatst op 29-09-2017 in Laatste nieuws

Goede afspraken zorgt voor goed voorkomen

De aluminium puien en zeven grote overheaddeuren van het logistieke gebouw aan de Koffieweg in Amsterdam zijn beschadigd door veelvuldig gebruik. Vervangen van de deuren is niet noodzakelijk, onderhoud met schilderwerk wel. Vanwege het belang van de in- en uitgaande processen én daarmee ook het functioneren van de deuren, maakte Rendon goede afspraken met de huurders van het gebouw. Het resultaat? Minimale overlast voor de gebruikers en een prachtig eindresultaat: de deuren zien er weer uit als nieuw!

Schildertechniek Rendon in Amsterdam

Schildertechniek Rendon in Amsterdam

Schildertechniek Rendon in Amsterdam

Schildertechniek Rendon in Amsterdam