Rendon - Onderhoudsgroep

Skip to navigation

Manifest

Waardevol
Wat een betere woon- en werkomgeving met mensen doet, is van onschatbare waarde. Een comfortabel huis brengt plezier en ontspanning, een frisse werkplek geeft inspiratie. Fijn wonen en werken, dat is wat ons drijft. Het is onze passie om gebouwen en woningen veilig, gezond, comfortabel én mooi te maken. Daarom werken we samen met bewoners. Geven we ruimte aan goede ideeën. Kiezen we voor persoonlijk contact en luisteren we. Altijd.

Waarborgen
Wij zijn te gast en vinden het belangrijk dat bewoners weten waar ze aan toe zijn. Wat we gaan doen, wanneer we de werkzaamheden uitvoeren, hoe lang dat duurt en hoeveel overlast we verwachten. Onze dienstverlening stemmen we volledig af op de bewoner. Een opname in de avonduren? Hulp bij het inpakken? Extra persoonlijk contact omdat lezen lastig is? De bewoner staat aan het roer.

Onze vakmensen plannen per woning op het uur. Ze werken project gestuurd en in series van 1. Ze betrekken bewoners bij wat ze doen, houden rekening met de omstandigheden en organiseren het onderhoud zo prettig mogelijk. Zodat verwachting en eindresultaat elkaar versterken.

Waardering
Het is prachtig als we mensen blij maken. Met een nieuwe keuken, badkamer, goed geïsoleerd dak, dubbel glas of onderhoudsvrije kozijnen. Of het nu gaat om de renovatie van een flatgebouw of klein bouwkundig onderhoud; voor onze vakmensen is elke klant bijzonder. Daarom zorgen we voor een hoog afwerkniveau, stemmen werkzaamheden precies op elkaar af, komen we op tijd en ruimen we altijd onze werkplek op. Onze bewonersbegeleiders zijn een belangrijke spil. Zij weten wat de behoefte is van bewoners én weten hoe het project ervoor staat.

Waardegericht
Onze opdrachtgevers passen bij ons. Het zijn woningcorporaties, VvE’s, beleggers, onderwijsinstellingen, zorginstellingen en gemeentes die begrijpen dat je met toekomstgericht onderhoud winst kunt behalen. Daarom werken we veel effectiever, mede dankzij hoogopgeleide specialisten en een intern onderzoeksbureau met laboratorium waar innovatieve technieken tot bloei komen.

Maatschappelijke waarde
Klantgestuurd onderhoud met respect voor de omgeving en oog voor duurzaamheid. We denken ruim van tevoren mee in mogelijkheden waarbij hergebruik (The Natural Step) een meerwaarde is. We staan midden in de samenleving en werken in buurten door heel Nederland. Daarom zijn we steeds bezig om mensen te verbinden. Want naast economische waarde, staat ‘buurtwaarde’ hoog op de prioriteitenlijst. Wij helpen bewoners bij groen wonen en minder energieverbruik en activeren de buurt met sociale projecten om het contact tussen de buren te versterken. Op deze manier kunnen we ook in de toekomst genieten van fijn wonen en werken.

Waarmaken
Investeringen in bestaand vastgoed zijn gericht op de lange termijn. Al meer dan 75 jaar is de samenwerking met klanten onze belangrijkste succesfactor. Lange termijn relaties die gebouwd zijn op vertrouwen, toegevoegde waarde en rendement. Want hoe beter je elkaar kent, hoe groter het verschil dat je samen kunt maken. En daar zijn we trots op.