Rendon - Onderhoudsgroep

Skip to navigation

nieuws

Geplaatst op 16-01-2018 in Laatste nieuws

Ketensamenwerking

Bart Kruyning, algemeen directeur Rendon, tekent in Wateringen het Staedion-contract voor al het niet-planmatig onderhoud. Samen met 3 collega aannemers werken we de komende jaren aan een strategische optimale voorraad huurwoningen voor Staedion.

Bart Kruyning algemeen directeur Rendon Staedon contract tekenen

Wie is Staedion
Eén op de zeven woningen in Den Haag wordt verhuurd door Staedion. Staedion is daarmee de grootste woningcorporatie in Den Haag met ruim 36.000 woningen en 6.300 overige objecten, zoals winkels, bedrijfsruimten en parkeerplaatsen.

 30 + 5 jaar partnerschap
Menno van Houdt, manager Service & Mutatie: “We zijn blij, en supertrots, dat Rendon als één van die ketenpartners is gekozen. We werken al een kleine 30 jaar voor deze woningcorporatie en het is fantastisch om zo’n bevestiging te krijgen van je inzet.”

Ketensamenwerking Staedion onderhoud

Geplaatst op 22-12-2017 in Laatste nieuws

Trots op onze mensen!

Herbestemming De Veste Lelysted

Trots op onze mensen bij duurzame vastgoedtransformatie in Lelystad!
‘Onze’ projectleider Martin van Lenten en uitvoerder Erwin Meijer schitteren / staan in de FlevoPost krant. Rendon werkt aan de herbestemming van een kantoorpand in Lelystad naar 22 luxe appartementen. Onze vakmannen leveren de appartementen instapklaar op en zorgen ervoor dat ook de buitenkant van het appartementencomplex er piekfijn uitziet.

Alles onder controle Investeerder Marten Post: “Hoofdaannemer Rendon heeft alles goed onder controle. Er komen 22 nieuwe tweekamer appartementen van 50-60 vierkante meter. We liggen prima op schema, vooral op de tweede verdieping. Daar zijn verschillende onderaannemers druk bezig met de afwerking.”

Duurzaam transformeren Het dak wordt voorzien van zonnepanelen, de kozijnen worden vernieuwd, de gevel krijgt een frisse kleur en er komen ondergrondse vuilcontainers. Marten Post vertelt dat de gemeente de plantsoenen aanpakt, zodat ook het gebied meteen een heel ander aanzicht krijgt. Projectleider Martin: “Door dit half leegstaande kantoorgebouw te transformeren, levert onze opdrachtgever een duurzame bijdrage aan Lelystad. Kansloze leegstand wordt opgelost en we spelen in op de groeiende vraag naar woonruimte voor starters en senioren.”

Lees het hele artikel: https://www.flevopost.nl/nieuws/lelystad/520304/verbouw-voormalig-kantoorgebouw-de-veste-schiet-op.html

Lelystad herbestemming De Veste Rendon Transformatie Vastgoed

 Lelystad Herbestemming duurzaam renoveren

 

Geplaatst op 22-12-2017 in Laatste nieuws

Bereikbaarheid kerstvakantie

Bereikbaarheid bouw renovatie en onderhoud Rendon Kerstvakantie

Geplaatst op 15-12-2017 in Laatste nieuws

Interview in Renda

Bart Kruyning, directeur Rendon: "De overheid geeft miljarden uit aan subsidies om groene stroom op te wekken, terwijl de grootste winst te behalen valt bij het terugdringen van het energieverbruik. We zitten te slapen met z’n allen. Het is tijd dat we als sector in actie komen. Bijvoorbeeld met Smartpack, de kant-en-klare oplossing om woningen energieneutraal te renoveren. Lees meer in Renda.

Bart Kruyning Renda intervieuw

Geplaatst op 15-12-2017 in Laatste nieuws

Slim werken + circulair werken = renderend onderhoud!

Renderend onderhoud betekent slimme keuzes maken en kansen zien. Dankzij onze landelijke dekking konden we in 1 dag 2 opdrachtgevers helpen. Fiege Nederland is de nieuwe huurder van het voormalige V&D-distributiecentrum in Nieuwegein. Daar moesten onze vakmannen een stalen trap verwijderen. Terwijl hun collegas in winkelcentrum Kanaleneiland in Utrecht met spoed op een noodtrap aan het wachten waren. Tja, en dan is 1+1=3.

Slim werken + circulair werken = renderend onderhoud!

Slim werken + circulair werken = renderend onderhoud Rendon Slim werken + circulair werken = renderend onderhoud Rendon