Rendon - Onderhoudsgroep

Skip to navigation

nieuws

Geplaatst op 29-08-2017 in Laatste nieuws

Winkelcentrum Boterhoek in Best

Voorbereidingen renovatie winkelcentrum Boterhoek in Best

Onze vakmannen blazen nieuwe leven in het winkelcentrum Boterhoek in Best. Het gedateerde winkelcentrum krijgt nieuwe entrees en een vergrote lichtstraat voor meer natuurlijke lichtinval. Op dit moment zijn de voorbereidingen in volle gang.

Ontwerp nieuw winkelcentrum Boterhoek in Best

Ontwerp 2017 winkelcentrum Boterhoek in Best.

Geplaatst op 30-07-2017 in Laatste nieuws

Frisse wind door bibliotheek aan het Stadsplein in Capelle aan den IJssel

In het hart van Capelle geven onze vakmannen de grote gemeentebibliotheek een compleet nieuwe inrichting. Van één grote bibliotheekruimte, maakt Rendon drie aparte units. In het najaar komt de bibliotheek terug en neemt twee nieuwe ‘bewoners’ mee: de Rabobank en een fitness ruimte.

Hoge eisen voor veiligheid en geluid
Omdat de nieuwe drie bewoners van het pand nogal verschillen qua dienstverlening, is het belangrijk om goed na te denken over veiligheid en geluidsdichtheid. In samenwerking met BOAG (bureau voor advies en management over huisvesting en gebiedsontwikkeling) is gekozen voor de juiste wanden. Voor de fitnessschool plaatsten onze vakmannen een dubbel geïsoleerde geluidsdichte wand, bij de Rabobank een inbraak werende wand. Op dit moment zijn onze vakmannen druk bezig om een brandinstallatie voor de bibliotheek te plaatsten.

Rendon Onderhoudsgroep renovatie gemeente Capelle a/d IJssel

Geplaatst op 30-07-2017 in Laatste nieuws

Specialistische reparatie parkeergarage Kanaleneiland Utrecht


Onze betonspecialisten repareren handmatig de parkeergarage van winkelcentrum Kanaleneiland in Utrecht. Elke verdieping van de parkeergarage wordt zorgvuldig geïnspecteerd op betonschade. Als (tekenen van) betonrot worden gevonden, wordt elke plek uitgehakt, behandeld en handmatig hersteld. Na de bouwvak start fase 2 van de verbouwing aan de buitenzijde van de parkeergarage.

Rendon Onderhoudsgroep Parkeergarage Reparatie

Geplaatst op 11-07-2017 in Laatste nieuws

Renovatie boven een winkelcentrum

Onze gevelspecialisten en schilders herstellen de gevel in Dieren aan het Callunaplein. De asbesthoudende gevelbekleding wordt vervangen door contrasterende trespa kunststof platen. De betonnen onderdelen worden gereinigd en met betonverf afgewerkt. Ook de beplating in het hekwerk, de balkonschermen en kozijnen van kunststof en hout worden opnieuw geschilderd voor een mooie, frisse uitstraling.

Rendon Onderhoudsgroep Renovatie boven winkelcentrum

Geplaatst op 26-06-2017 in Laatste nieuws

Nieuwe kantoor units aan de Carnegielaan in Den Haag


Onze vakmannen maakten van één grote ruimte aparte units voor opdrachtgever Urban Interest aan de Carnegielaan in Den Haag. Bij de entree is een mooie gietvloer aangebracht en de units kregen mooie grote ramen. De units zijn bewust kaal opgeleverd. Zo krijgt de huurder de vrijheid om zijn werkomgeving naar eigen smaak in te richten.

Xander Gregorowitsch, verhuurder: “Heel erg bedankt voor de goede zorgen en de begeleiding van de verbouwing. Ook de laatste aandachtspunten zijn naar onze tevredenheid opgelost. Wij zijn erg blij met het eindresultaat en de eerste huurders zijn inmiddels druk bezig met verhuizen en inrichten van hun ruimte. Als alle ruimtes op de 2e verdieping verhuurd zijn, starten we met de transformatie van de 4e etage, dus hopelijk snel tot ziens!”

Rendon Onderhoud Carnegielaan Den Haag